SonetcoRoermond / Den Haag

Uw service provider

Sonetco garandeert uitstekende klantencommunicatie. Dat doen we multichannel, betrokken en met de tone of voice die de klanten van onze opdrachtgevers gewend zijn. Onze focus is op fulfilment, daarnaast verzorgen we customer satisfaction diensten. Als nieuwe speler in de customer service branche onderscheiden we ons door een sterke klantgerichtheid. We bieden bijvoorbeeld meerwaarde via een goed geïntegreerd backoffice, waar zelfs de meest uitdagende problemen naar tevredenheid worden opgelost.

Diensten
Vanuit een voortdurend streven naar customer service excellence, ondersteunen we opdrachtgevers met diverse fulfilment diensten. Denk aan inbound customer care en technical support. Binnen customer satisfaction richten we ons onder meer op in- en outbound service calls, welcome calls en nursing calls. Onze accountmanagers bespreken graag met u de meest geschikte maatwerkoplossing, rekening houden met uw wensen en onze expertise.

CRE8media
Werkzaamheden voor Sonetco
  • Huisstijl verzorgd
  • Website ontwikkeld
  • CMS koppeling
  • Fotografie verzorgd

Bezoek de website van Sonetco
www.sonetco.nl

Wat vindt Sonetco

Cre8media is onze partner geweest in het lanceren van een vernieuwde website. Van het ontwerp tot het begeleiden van het daadwerkelijk vullen van de website heeft Maurice van Kessel zich telkens vakkundig als onze sparringpartner opgeworpen. Het onderhouden van de website is eenvoudig door middel van het programma Building Blocks. Kleine wijzigingen en/of toevoegingen kunnen snel door onszelf worden uitgevoerd. Daardoor is onze website altijd up-to-date, wat een pré is in de huidige, snelle en veranderlijke, maatschappij waar we in verkeren. Maurice voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

Sandra Bolderdijk
Manager Human Resources
SONETCO