Uw bedrijf op social media promoten.

Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube, Foursquare het zal u vast niet onbekend zijn. Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van social media. Met name door de populariteit hebben veel bedrijven inmiddels grote aantallen fans, volgers genaamd, opgebouwd. Het aantal actieve gebruikers van social media groeit dagelijks. Niet alleen consumenten maken hier gebruik van, ook bedrijven richten zich steeds meer op social media en zien de mogelijkheden om potentiele klanten te binden aan hun bedrijf of naar hun website toe te trekken.

Via social media zorgt u voor snellere naamsbekendheid en trekt u meer bezoekers naar uw website en/of producten. Het is dus voor elk soort onderneming van belang dat u gebruik maakt van deze communities. Voor u als bedrijf is natuurlijk het belangrijkste dat u zich kunt blijven focussen op uw business. Veel bedrijven hebben niet de kennis of de tijd om er in te investeren. Dat social media belangrijk is begrijpt op vandaag elke moderne ondernemer, echter lopen ze allemaal tegen hetzelfde probleem. CRE8media kan u hierbij helpen.

De ontwikkelingen van social media gaan mede door de populariteit razendsnel. Soms is het verwarrend alles bij te houden op dit gebied. Wie kan zoiets het beste regelen binnen uw onderneming? Hoeveel tijd gaat er in zitten om dit bij te houden? Wij willen u daar graag bij helpen.

Wilt u meer weten over social media en de mogelijkheden die wij bieden neem dan vrijblijvend conatct met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf samen met u te bekijken.

Uw website koppelen aan social media

CRE8media koppelt uw website aan elk type social media. Hiermee kunnen uw bezoekers uw bedrijf c.q. producten promoten op hun persoonlijke social media pagina. U heeft hier dus zelf als bedrijf geen werk aan. Hiermee vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf, producten en diensten.Afspraak maken

Webdesign

Onze core business is het ontwerpen en ontwikkelen van eenvoudige tot complexe websites.

Grafisch design

Wij ontwerpen huisstijlen, drukwerk en advertenties en beheren de uniformiteit voor onze klanten.

Fotografie

Wij bieden professionele fotografie en werken samen met diverse modellen en visagisten.

Concept

Ruim 15 jaar bedenken en ontwikkelen wij nieuwe concepten voor onze klanten.

Marketing

Ruim 15 jaar ervaring op gebied van marketing om gestelde doelen te bereiken.

CMS

'Building Blocks' een snel, stabiel en eenvoudig CMS waarmee u de regie in eigen handen heeft.

Mobiele apps

Wij ontwerpen en ontwikkelen mobiele apps voor zowel IOS als voor Android.


Maatwerk software

Wij ontwikkelen duurzaam en betrouwbaar maatwerk software voor elk type onderneming.

Drukwerk

Wij ontwerpen en realiseren drukwerk in de breedste zin van het woord.