Outside the box thinking.

De engelse term 'buiten de doos denken' betekent anders denken dan het gebruikelijke denkkader. Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven. CRE8media heeft inmiddels diverse concepten bedacht en ontwikkeld voor onze klanten. Vaak dreigt het gevaar van groepsdenken en wordt men makkelijk beinvloed door groepprocessen, waarbij het gevaar dreigt dat de kwaliteit van besluiten vermindert. Omdat wij exact weten welke mogelijkheden er zijn binnen ons vakgebied, online en offline, kunnen wij u helpen uw bedrijf of concept een nieuwe impuls te geven en eventueel bestaande problemen oplossen.

Wij brainstormen regelmatig met onze klanten om nieuwe ideeën te creëren en buiten de gebruikelijke denkkaders te treden. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!Innovaties

CRE8media heeft in het verleden vooruitstrevende, innoverende producten en concepten in de markt gezet. Ook voor ons zelf! In 2000 hebben wij het content-management-systeem 'Building Blocks' ontwikkeld waarmee onze klanten tot op de dag van vandaag hun websites beheren. In 2002 hebben wij een digitale bladermodule (brochure) ontwikkelt, enige jaren later hebben wij de "virtuele assistente" geïntroduceert waarmee bezoekers live online informatie konden opvragen en onze klanten meer gerichte informatie konden verzamelen van hun online bezoekers.

CRE8media heeft bijvoorbeeld landelijke concepten ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld Byloca (buy local), een e-commerce platform bedoeld voor retail, horeca en dienstverlening. Een platform waar consumenten lokaal, regionaal en zelfs landelijk producten en diensten kunnen vinden in hun directe omgeving.  Een ander voorbeeld is Bedrijventelefoonboek.nl. Dit online "telefoonboek" biedt fysieke winkels, horeca, bedrijven, dienstverleners, ambachtslieden, ZZP-ers, organisaties, publieke- en zorginstellingen een bijzondere en effectieve marketingtool. Een handige tool waar elke bezoeker gebruik van kan maken om bedrijfsgegevens, producten, merken, diensten en aanbiedingen in de eigen regio of daarbuiten te vinden.

CRE8media is een innovatief bedrijf en wil met u meedenken en samenwerken om uw idee of concept zo uniek en professioneel mogelijk in de markt te zetten.Brainstormsessie

Klik op onderstaande button om geheel vrijblijvend een afspraak te maken voor een brainstormsessie over uw idee of concept.

Afspraak maken

Webdesign

Onze core business is het ontwerpen en ontwikkelen van eenvoudige tot complexe websites.

Grafisch design

Wij ontwerpen huisstijlen, drukwerk en advertenties en beheren de uniformiteit voor onze klanten.

Fotografie

Wij bieden professionele fotografie en werken samen met diverse modellen en visagisten.

Concept

Ruim 15 jaar bedenken en ontwikkelen wij nieuwe concepten voor onze klanten.

Marketing

Ruim 15 jaar ervaring op gebied van marketing om gestelde doelen te bereiken.

CMS

'Building Blocks' een snel, stabiel en eenvoudig CMS waarmee u de regie in eigen handen heeft.

Mobiele apps

Wij ontwerpen en ontwikkelen mobiele apps voor zowel IOS als voor Android.


Maatwerk software

Wij ontwikkelen duurzaam en betrouwbaar maatwerk software voor elk type onderneming.

Drukwerk

Wij ontwerpen en realiseren drukwerk in de breedste zin van het woord.